Partner worden?

Het ASCF is een non-profit organisatie met als doel beginnende cabaretiers de kans te geven voor het grote publiek op te trede. Een initiatief als dit kan echter niet gerealiseerd worden zonder financiële steun van derden. Door het grote bereik van het ASCF is het ook voor u interessant om uw naam te verbinden aan het festival.

 

​Wat zijn de sponsormogelijkheden?

Sponsoring geschiedt in verscheidene vormen. Van het hoofdsponsorschap, tot advertenties op de posters, flyers en/of in het programmaboekje, er zijn verschillende manieren om het ASCF te steunen en tegelijkertijd uw naamsbekendheid te vergroten. De Stichting ASCF is ontstaan uit een initiatief van studenten verbonden aan Studentenvereniging L.A.N.X. (het VU-corps). Alhoewel het ASCF zich profileert als een zelfstandige en onafhankelijke organisatie werkt zij op bepaalde terreinen nog altijd samen met deze vereniging. 

 

​Wat zit er in voor uw onderneming?

Aangezien onze activiteiten gepromoot zullen worden onder duizenden studenten, biedt dit voor uw bedrijf wellicht de mogelijkheid om haar doelgroep te bereiken. Om u van de diverse alternatieven op de hoogte te stellen, sturen wij u graag het pakket voor sponsoren met overzicht van de promotiemogelijkheden.Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via info@ascf.nl

 

#Logo Academia Aemstel_U.jpg

© 2019 Stichting Amsterdams Studenten Cabaret Festival