Naast de zes aanstormende cabaret talenten die hun opwachting zullen maken op het ASCF 2017, zullen de avonden gepresenteerd en afgesloten worden door gevestigde namen uit de Nederlandse cabaretwereld! 

Slotact: Van der Laan en Woe 

MC: Tex de Wit 

Eerste halve finale - 15 april // TOBACCO Theater

Slotact: Martijn Kardol

De winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival in 2016 en het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2015 zal de eerste halve finale afsluiten. De Volkskrant bestempelde hem als een "Uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos''. Ook maakt hij elke maandag een column voor de ochtendshow van Domien Verschuuren op NPO 3FM. Het is niet voor niets dat de NRC  hem 'indrukwekkend' noemt.

MC: Pepijn Schoneveld

Cabaretier, acteur en presenteert de eerste halve finale. In 2012 was hij finalist van het Leids Cabaret Festival. Momenteel treedt hij op met zijn cabaret-show ‘Morgen klaart het op’. De NRC stelt: ‘Pepijn Schoneveld maakt lief cabaret. Je wist het niet, maar het bestaat, en het is bij de 31-jarige Schoneveld in goede handen.’

tweede halve finale - 21 april // TOBACCO Theater

Slotact: Roel Verburg

Roel combineert stand-up comedy met muziek als één van de weinige cabaretiers in Nederland! Hij speelt elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica. De Elsevier zegt dat hij liedjes heeft “in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.

 

MC: Bob Maclaren

Bob is geboren in Nieuw-Zeeland en won daar zelfs de New Zealand Funniest Face Award. De combinatie van het wonen in Amsterdam en geleefd te hebben in Nieuw-Zeeland maken zijn kijk op de wereld en grappen zo leuk. Hij houdt ervan om Nederlanders op de hak te nemen en heeft zijn eigen show gehad op Discovery Channel genaamd Bob’s World.

Finale - 25 mei // DeLaMar Theater

#Logo Academia Aemstel_U.jpg

© 2019 Stichting Amsterdams Studenten Cabaret Festival